Rengaspaineen valvontajarjestelma

TPMS (Tyre Pressure Monitoring System)

Meidän kautta saat laadukkaat rengaspaineenvalvontajärjestelmät autoosi. Käytössämme on CUB TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) -järjestelmä. Kyseinen järjestelmä on automaattinen rengaspaineenvalvontajärjestelmä, jolla varmistut oikeista rengaspaineista kaikissa olosuhteissa.

CUB TPMS -järjestelmä on ohjelmoitavissa mihin tahansa autoon. Anturi sijoitetaan vanteeseen, renkaan sisäpuolelle. Anturi valvoo aktiivisesti renkaan lämpötilaa ja ilmanpainetta.

CUB TPMS-anturi

Rengaspaineenvalvonnan hyödyt

Turvallisuus

Oikea rengaspaine lisää turvallisuutta liikenteessä ja varsinkin äkkitilanteissa. Jopa noin kolmas autoilijoista ajaa vääränlaisilla rengaspaineilla. Rengaspaineen tarkistus olisi suositeltavaa tehdä kerran kuukaudessa, mutta harva autoilija näin tekee.

Taloudellisuus

Rengaspaineet ovat yksi iso tekijä polttoaineen kulutukseen. Oikeat rengaspaineet parantavat ajotuntumaa ja vähentävät polttoaineen kulutusta. Oikeilla rengaspaineilla rengas toimii paremmin ja vierintävastus on pienempi. Oikea rengaspaine myös ehkäisee renkaan poikkeuksellisen nopen kulumisen, joten oikeilla paineilla säästät myös rengaskustannuksissa

Pyydä tarjous vaikka heti!

Pyydä tarjous